FIRMA

HVEM VI ER

Kendsgerningerne taler for sig selv

Mærket Fiat Professional kendetegner de kommercielle køretøjer, der produceres af Fiat Group Automobiles S.p.A., en koncern, som er funderet på kompetente og motiverede personer, fagfolk, der betjener andre fagfolk med konkrete fakta: vores brede og komplette sortiment opfylder alle transportbehov. Fiat Professional køretøjerne er designet til at minimere brændstofforbruget og driftsomkostningerne og optimere ydelsen.

I 1903 lanceredes Fiats første kommercielle køretøj. Siden da er salget af kommercielle køretøjer blevet mere og mere betydningsfuldt inden for Fiat-koncernens aktiviteter: takket være dets brede sortiment og den mere end 100-årige erfaring er Fiat Professional blevet førende inden for sektoren.

Alle køretøjer i Fiat Professional sortimentet er designet og bygget til at imødekomme fagfolkenes behov bedst muligt. Fiat Professional er blevet prisbelønnet med talrige, internationale priser af dommerkomiteer med kvalificerede journalister. Blandt de vigtigste priser er Van of the Year: der blev vundet i 1994 af Ducato, i 2006 af Doblò Cargo, i 2008 af Scudo, i 2009 af Fiorino og i 2010 af Ny Doblò Cargo.

Motiveret af denne succes fortsætter Fiat Professional sine bestræbelser på at konsolidere sit lederskab ved bl.a. at udvikle det allerede eksisterende salgsnet: i dag er der mere end 1400 forhandlere i Europa og mere end 7500 servicecentre.

Fiat Professional køretøjerne produceres på nuværende tidspunkt på 8 produktionsanlæg i verden, bl.a. på Sevel fabrikken i Val di Sangro, hvor Ducato produceres - det største produktionsanlæg for lette, kommercielle køretøjer i Europa (i 2010 producerede det 4 millioner køretøjer, hvad der var langt over målet).