• GrØnmetallic
 • BlÅmetallic
 • RØd
 • Brunmetallic
 • Titanium grÅmetallic
 • Sort
 • Perlemorshvid
 • Hvid

Den Professionelle Pick-Up

 • Jeg er interesseret

  • anmod om
  • Book en prøvekørsel
  • PRISLISTE
  • Find forhandler
Detaljer
Lasteevne
Venderadius
Antal sæder

1 TON
5.9 m
5
Dimensioner
Længde*
Bredde

5.285 mm
1.8 m
DIMENSIONER PÅ LAD
Længde
Bredde
Højde på lad

*med bagkofanger

1.520 mm
1.470 mm
850 mm

Den nye fullback er en af de første pick-ups i verden med en ALUMINIUM MOTOR, ved at kombinere maksimal lethed med maksimal effekt. Dens anhængervægt er op til 3.100 kg. Og så, er den tilgængelig med både seks-trins manuel gearkasse og femtrins automatgear.

diesel 2.4 180 hk 4wd

Slagvolumen
2,442 cm3
hestekræfter
133 kW
a 3.500 rpm
Effekt
430 Nm
a 2.500 rpm
Brændstofsystem
Common Rail teknologi
(Common Rail direct)
Emmisionsniveau
Euro 5+

DIESEL 2.4 150 hk 4WD o 2wd

2,442 cm3
133 kW
a 3.500 rpm
380 Nm
a 2.500 rpm
Common Rail teknologi
(Common Rail direct)
Euro 5+

Den eksklusive 4WD Electronic Selector fordeler moment mellem for- og bagaksel

Vælg typen for trækkræft

 • 2h
 • 4h
 • 4hlc
 • 4llc
c/d
lock
2WD HIGH RANGE
Giver roligere drift og bedre brændstofforbrug ved normal kørsel på asfalterede veje.
4WD HIGH RANGE
Kan vælges ved hastigheder op til 100 km / t, fordeler momentet mellem for- og bagaksel via et centerdifferentiale (CD) med Visco-kobling (VCU) - sidstnævnte sikrer distributionen af trækkræften på alle fire hjul og giver en mere sikker kørsel i glat føre.
4WD HIGH RANGE MED CD LOCKED
Låst Centerdifferentiale sikrer en jævn fordeling mellem for- og baghjul. Dette forbedrer trækkraft og manøvredygtighed på sne, sand og grusveje.
4WD LOW RANGE WITH CD LOCKED
Sænket udvekslingsforhold giver større moment til ekstreme off-road udfordringer "Klatring" og nedkørsel af stejle bakker og særlig kraftoverførsel gennem dyb sne, mudder og sand.
+
Forstærket karosseri
+
Affjedring
+
Airbag
+
Selestrammere
+
Hastighedsbegrænser
+
LDW
+
Hill Holder
+
ESC
+
Forstærket karosseri
Karosseriet er lavet med specielle stålelementer, lette og meget modstandsdygtig overfor påvirkninger, for at sikre et højt niveau af sikkerhed.
+
Affjedring
Forhjulsophænget med dobbeltarm og krængningsstabilitorer garanterer fremragende stabilitet både på landevejen og i ujævnt terræn. Bagakslen, sikrer stabilitet og komfort ved både tom og fuldt læs.
+
Airbag
I tilfælde af uheld, er Fullback udstyret med 7 airbags, der bidrager til at absorbere stød. Udover de forreste, har Fullback side- og vindueairbags samt en ved førerens knæ.
+
Selestrammere
I tilfælde af frontalsammenstød vil selestrammerne automatisk stramme sikkerhedsseler omkring føreren og passagererne, hvilket højner sikkerheden i kombination med bilens mange airbags.
+
Hastighedsbegrænser
Den justerbare hastighedsbegrænser hjælper dig med at holde konstant hastighed. I tilfælde af overskridelse af den valgte hastighed, bliver du som chauffør advaret både akutisk samt visuelt.
+
Vognbaneassistent
Fullback er også udstyret med vognbaneassistent, som kan aktiveres i hastigheder over end 65 km/t. Systemet advarer dig både akustiskt samt visuelt, såfremt køretøjet utilsigtet er på vej over i en anden vejbane.
+
ESC
Dette system registrerer en evt. ustabillitet af køretøjet med sensorer og styrer bremsekraften af hvert hjul samt motoreffekten for at begrænse ustabilliteten.
+
Hill Holder
Den ideelle løsning til let at starte opad bakker, selv når bilen er fuldt lastet. Hill-holderen holder automatisk bilen i et par sekunder, selvom du ikke har foden på bremsen.
+
TSA
+
TSA
Trailer Stability Assist (TSA) systemet garanterer en perfekt stabilitet, selv i tilfælde af kørsel med trailer. Hvis kørslen bliver ustabil, begrænser TSA automatisk motorens kraft og benytter bilens bremser for at genoprette bilens stabilitet.
Fronten
Bagenden

+
+
+
+
+

REAR CAMERA

Den ideelle løsning til at parkere med maksimal fleksibilitet og sikkerhed, selv i de mest snævre parkeringsbåse.

+

Navigationssystem med touchskærm

Let at bruge og behagelig at se på. Det nye navigationssystem der kan fås til den Fullback, med touchscreen og ratbetjening, sikrer at du finder frem til din destination med bravour.

+

KEYLESS GO

Den nye Fullback kan også fås med Keyless Go, som gør at du aldrig behøver at tage nøglen op af lommen.

+

USB TILSLUTNING

Den musik, du altid tager med dig i din afspiller, nu også om bord på den nye Fullback. Du kan vælge det direkte fra touchskærmen eller fra rattet.

+

BLUETOOTH®

Det er den nemme måde at besvare opkald på, efter at have set dem på skærmen, uden nogensinde at tage hænderne fra rattet.

+
Komfort
Teknologi
Opdag hvorfor den nye Fullback er klar til alt
Vil du vide mere?

Prøvekørsel

Anmod om